Zamknij

Poznaliśmy sekrety kuchni pałuckiej

12:54, 17.03.2017 RBP
Skomentuj

Gościem  szubińskiej biblioteki w ostatni czwartek, 16 marca 2017 r. był Krzysztof Leśniewski pasjonat kuchni regionalnej, autor książki "Kuchnia Pałucka" oraz Danuta Wesołowska strażniczka prasłowiańskiego kurhanu i regionalistka. Publiczność z zainteresowaniem słuchała opowieści rzeki o zwyczajach kulinarnych Pałuczan i naszej tradycji kulinarnej. Dodatkową atrakcją spotkania była możliwość  zakupu książki kulinarnej autora.

(RBP)

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

0%