Gościem szubińskiej biblioteki w ostatni czwartek, 16 marca 2017 r. był Krzysztof Leśniewski pasjonat kuchni regionalnej, autor książki "Kuchnia Pałucka" oraz Danuta Wesołowska strażniczka prasłowiańskiego kurhanu i regionalistka. Publiczność z zainteresowaniem słuchała opowieści rzeki o zwyczajach kulinarnych Pałuczan i naszej tradycji kulinarnej. Dodatkową atrakcją spotkania była możliwość zakupu książki kulinarnej autora.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu itvszubin.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz